Tuesday, 31 August 2010

its summer camp :)



happy good day :D

hoh, libur musim panas akhirnya berakhir. http://www.emocutez.com
aku tak mau ini terjadi, oh oh oh http://www.emocutez.com masih kepengin leyeh" di rumah, berkhayal bisa kembali ke hari" summer camp yang gila abis itu, bareng" sama enam puluh lima anak" lain dan guide leaders yang juga sarap pangkat sejuta. *menghela napas panjang

yak, 
summer camp 

fenomena terbesar selama sejarah aku `tersesat` di jepang sini. http://www.emocutez.com
padahal jujur, sewaktu mau berangkat dulu akunya bener" ogah"an dan males"an gitu (karena packing nya banyak betul, bayangin camp seminggu jeee) ndahle gawane segede bagor http://www.emocutez.com dan gue tuh adalah orang paling males kalo disuruh packing . pengen pergi ke SC (mulai sekarang ini akan saya singkat agar lebih menghemat tenaga) pun, gue gamau packing. sableng kan -___-

tapi karena kalo mau gamau harus packing,
yaudalah akhirnya aku dengan setengah ati ngemasukin barang" ke ransel. kayaknya, kalo gasalah, setelah semuanya aku load itu ransel bobotnya jadi hampir lima belas kiloan . ( buset, mau kemping apa jadi romusha nih saya ?)  http://www.emocutez.com padahal kalo dipikir bawaan gue gak lebay" amat lho.


lokasi kemp-nya di prefektur Shiga .
nggak jauh" amat kok. mungkin kalau dibandingin, Kyoto - Shiga itu kayak Solo - Jogja . naek bis, belum nyampe lumutan udah bisa turun. gak sedahsyat pas ke Hiroshima dulu perjalanannya. http://www.emocutez.com dan bagi yang kepengin data statistik, kayaknya rada susah deh. tapi rata" pesertanya kalo diitung jumlahnya segini :

1. exchange student = 23 orang

2. murid SMA pribumi a.k.a orang jepang asli = 42 orang

3. staff or guide leaders = 20 orang 

http://www.emocutez.com
yaaak !!
begitulah adanya, kawan" !!
emang sih lumayan banyak. jadi sensasi lokasi kemp itu gak beda" jauh sama suasana barak pengungsian bencana alam, hahaha. saking kebanyakan makhluk berkeliaran. tapi masih mending lho kemp nya Kyoto chapter yang cuman 65 anak (minus guides), aku denger yang di Tokyo itu nyampe seratusan.
http://www.emocutez.com
BADALAAAH ~
mau summercamp apa bikin peternakan? -__-



cabin tempat kelompokku (grup 3) tidur :D

sampai di tempat kemp, kedamaian belum hadir.
turun dari bis kita masih harus jalan kaki (sambil menyeret barang bawaan yang berkilo" itu beratnya) sejauh sekitar dua kilometer dengan jalan menanjak nan terjal -___- great. pundak aku langsung sakit kayak habis nyoba gendong Okie Lukman ( no offense untuk para pembaca yang ngefans dia )


http://www.emocutez.commasih untung gak keok.
kan malu"in banget kalo ampe KO di jalan.


sepanjang summercamp isinya gue seneng" doang.
ada camp fire, outdoor game, talent show dan blablabla yang pokoknya asyik berat :D
waktu talent show, entah gimana ceritanya tiba" aku dan empat orang temenku didaulat joget Gee-nya the plastic bitches SNSD sama para staff yang notabene semuanya masih anak" kuliahan. hahaha, yaudah. karena kebetulan aku bisa, dan sekalian buat gokil"an, akhirnya aku terima tantangan itu huhuhu ~~

tadi aku udah bilang kan,
grupku di summercamp itu grup 3 :D
dan orangnya sumpah sarap" semua. dari golongan para bule" ada aku (indonesia), gustavo (brazil), waranya (denmark), ei (china), sementara dari kaum pribumi ada mami, hayata, mio, shinobu, sama mei. guide leaders-nya chika ( dia ini ibu bos-nya volunteer Kyoto chapter lhooo) sama kitan, yang bikin aku ngebet kepengin culik dia jadi kakak laki" buat saya *brother complex mode ON http://www.emocutez.com


kitan sama gustavo lagi homo"an

dan cerita tentang summercamp saya tutup di sini :p



HLOH??
KOK UDAH SELESE?



http://www.emocutez.comhahaha, emang disengaja.
kalau mau dengar versi komplitnya, tunggu saya pulang deh ke negeri pertiwi :D
butuh ekspresi dan penghayatan untuk mengisahkan ulang kegeblekan seminggu full itu . gabisa sembarangan mengisahkan, harus ada blablabla dungdungdung tetetoet-nya dulu. hohohoho *ketawa setan



sebagian staff yang banci kamera :p
dari atas (kiri ke kanan) : riiko, shakku, yuuji, miha, mizuki,
pia, youhei, paco, sayanu, kazuo, kitan, chika 
 

wait till I come home, beybeh !
http://www.emocutez.com 

16 comments:

  1. oalah...
    rasanya baca ini kayak kamu makan Macha Parfait baru 2 sendok undah diambil mangkoknya ama yg punya restoran..
    *keluarin pedang*

    ReplyDelete
  2. makanya itu ,
    biar penasaran dan masih ada cerita `segar` pas aku pulang nanti, huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Hi! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask.
    Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a
    blog article or vice-versa? My website discusses a lot of the same subjects as yours
    and I believe we could greatly benefit from each other. If
    you're interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

    Also visit my web-site: antique websites

    ReplyDelete
  4. Great items from you, man. I've bear in mind your stuff prior to and you are simply too great. I really like what you have acquired right here, certainly like what you're
    saying and the way during which you say it. You make it enjoyable
    and you still care for to stay it smart. I can't wait to read far more from you. This is actually a great web site.

    my weblog ... car insurance quote

    ReplyDelete
  5. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i
    subscribe for a blog web site? The account aided me
    a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast
    provided bright clear idea

    My homepage - green bean coffee roasters

    ReplyDelete
  6. I just like the helpful information you supply on your articles.
    I will bookmark your weblog and test once more right here frequently.
    I am slightly certain I'll be informed a lot of new stuff proper right here!
    Good luck for the following!

    Here is my weblog: anxiety panic attacks (en.wikipedia.org)

    ReplyDelete
  7. of course like your website but you have to take a look at the spelling on several of your posts.

    Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will
    definitely come again again.

    Also visit my webpage - http://members.scfenghe.com

    ReplyDelete
  8. Thanks for a marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it,
    you're a great author.I will ensure that I bookmark
    your blog and may come back later on. I want to encourage one to continue your great work, have a nice weekend!



    My homepage :: helpdesk.authorityspyreview.net

    ReplyDelete
  9. Good day! This post could not be written any better! Reading
    this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this.
    I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read.
    Thanks for sharing!

    Also visit my site :: reports.elvissightingbulletinboard.com

    ReplyDelete
  10. Unquestionably believe that which you said.
    Your favorite reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of.
    I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly do not know
    about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out
    the whole thing without having side effect , people could take a signal.

    Will probably be back to get more. Thanks

    Look into my page http://articles.scfenghe.com

    ReplyDelete
  11. When some one searches for his necessary thing, thus he/she wants to be available that in detail, thus
    that thing is maintained over here.

    Feel free to visit my web blog; authorityspyreview.net

    ReplyDelete
  12. What a information of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge concerning unexpected feelings.


    Review my blog post :: marketing tips recipe

    ReplyDelete
  13. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other blogs?
    I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have you share some
    stories/information. I know my subscribers would enjoy your work.
    If you're even remotely interested, feel free to send me an e mail.


    My web-site: http://helpdesk.silvercentral.net

    ReplyDelete
  14. Woah! I'm really digging the template/theme of this site.

    It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between usability
    and visual appearance. I must say that you've done a very good job with this.
    Additionally, the blog loads super fast for me on Firefox.
    Excellent Blog!

    Here is my web site: members.thebigartexperience.com

    ReplyDelete
  15. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets
    I could add to my blog that automatically
    tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
    Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.


    my web page: members.ganapatioccult.com

    ReplyDelete
  16. This is my first time go to see at here and i am really impressed to read
    all at single place.

    Here is my page: support.elvissightingbulletinboard.com

    ReplyDelete

Have you left me any comments? No? Why? Do not hesitate to write down your feedback so I can visit your blog in return!